Algemene Informatie:

De Tuk Tuk haalt een snelheid van 50 km per uur en word geleverd met een Nederlands kenteken. Hij is zeer eenvoudig in onderhoud, ruimte en verbruik. Met een volle accu is een radius van 98 kilometer mogelijk, maar afhankelijk van de omstandigheden. Met de meegeleverde acculader kunt u de tuk tuk eenvoudig en makkelijk thuis opladen.

Gegevens:

- Motor 4 kw , 60 Volt
- Maximale snelheid: 50 km/h
- Maximale radius: 115 km
- Lengte: 309 cm
- Breedte: 120 cm
- Hoogte: 181 cm (maten kunnen afwijken per model)
- Massa leeg: 579 kg
- Laadvermogen: 375 kg

Gebruik:

Onze Tuk Tuk is opgebouwd uit hoogwaarde materialen en wordt in een moderne fabriek gebouwd. Het dashboard is eenvoudig, functioneel en makkelijk afwasbaar. De bediening is erg eenvoudig, de schakelhendel vooruit, eenvoudig gasgeven en remmen. Hetzelfde voor de achteruit, hier klinkt een waarschuwingssignaal. De sterke elektromotor zorgt voor een vlotte acceleratie waardoor je goed in het verkeer kunt meekomen.

Tuk Tuk Taxi:

Dit model is speciaal voor het vervoer van personen. Naast de chauffeur kunnen 2 passagiers comfortabel meerijden. De zitruimte is groot en de chauffeur heeft een goed zicht op de weg. Door de makkelijke bediening is de tuk tuk goed te manouvreren door kleine straatjes. De elektromotor zorgt er voor dat de Tuk Tuk geruidloos is wat het comfort verhoogd. Vanzelfsprekend zijn er voor de chauffeur en de passagiers 3 punts gordels.

Tuk Tuk Cargo:

Uitgerust met een degelijke vierkante koffer, is dit model speciaal gebouwd voor het vervoer van goederen over korte afstanden. De laadruimte is apart afsluitbaar met een degelijk slot. In en uitstappen is makkelijk, de bediening is door de eenvoudige voor- en achteruitpook en het preciese rijgedrag erg makkelijk waardoor de chauffeur vlot kan rijden.

Tuk Tuk Pick Up (met huif):

Een doelmatige cabine met achter een laadbak die voorzien is van een huif. De huif is makkelijk af te nemen of weer op te bouwen, dat ook goederen droog vervoerd kunnen worden. Deze Tuk Tuk is bedoeld voor de onderhoud en groenbouw sector. Je kunt makkelijk goederen inpakken, vervoeren en gelijk afval als loof en takken meenemen. Dit model is duurzaam opgebouwd en is flexibel in gebruik. De elektrische aandrijving in combinatie met de eenvoudige bediening en hoog laadvermogen maakt dit een echt werkpaard.